Novinky

28.09.2013 14:41

 

Tak událo se toho od posledního dne aktualizace opět něco událo. Tak hezky popořádku.

 

V měsíci srpna nás navštívila, společně s rodinou, má bezvadná kamarádka Květka z Karlových Varů. Přivezla s sebou i svého věrného přítele a našeho kamaráda flatíka Zorrinka. S holkama tvořil nádhernou smečku, se všemi úžasně vycházel. Ještě aby ne, když měl okolo sebe 4 ženský, že? :o) Strávili u nás krásné 4 dny, které jsme si společně moc užívali. Společné procházky, nakupování ve zverimexu, oslava odpustu, no prostě prima dny. Jen strašně rychle to uteklo a rodinka se musela vydat zpět směr Karlovy Vary. Tak snad příští rok, či dříve, se opět shledáme. Už se moc těšíme. :o)

 

S Týnkou jsme se v měsíci srpna vydali k panu doktorovi Pepříkovi na domluvené rentgeny, které následovně byly odeslány na posouzení. Bohužel se nám potvrdilo naše domnění, že Týnka s klouby nebude až tak v pořádku. Po doručení dopisu o posouzení jsme se dozvěděli jak na tom Týnka opravdu je. Bylo jí posouzeno DKK 3/1 a DLK 0/0. Tímto se stává oficiálně nechovnou fenkou. Ale nadále bude v naši CHS společně s holkama řádit, chodit s námi na procházky a občas se i ukážeme na nějaké té výstavě. I přesto máme Týnušku moc a moc rádi :o) .

 

Dále jsme se v měsíci září zúčastnili s Happynkou výcvikového víkendu, kde jsme si pod vedením Kristýny Šedé vyzkoušeli přinášení dummíků, slídění, přinášení spárků, zajíce, střelbu. Moc jsme si víkend užili. I když Happy každý den lehla únavou z tolika nových věcí, tak i přesto se jí to moc líbilo. Vše dělala s velikou chutí a elánem. Těším se na další naši společnou spolupráci. Happynka je moc šikovná, vlohová fenečka.

 

Jinak si s celou smečkou užíváme společné procházky. Sice počasí už je takové všelijaké, ale holkám to vůbec nevadí.