Novinky

14.05.2015 11:57

 

Tak abych to vše shrnula co se u nás událo.

Tak začátkem roku jsem se společně s holkama přestěhovala z rodného domova do svého domečku společně s mým přítelem. Nyní bydlíme 20 km od Opavy a to v obci Melč. Holky si docela rychle zvykly a začínáme poznávat krásy okolní přírody. Je zde v okolí hodně zvěře a holkám se to samo moc líbí.

 

Dne 15.4.2015 byla Orsinka nakryta krásným psíkem Aristocrate Royal Faith. Pejsek je světle zlaté barvičky, mohutná stavba těla, nádherná hlava a perfektní srst. Byla jsem Stormíkem okouzlena na Evropské výstavě, kde jsem jej viděla naživo. Majitelka pejska je velice sympatická paní, se kterou jsme se zkamarádili a nyní už jen budeme čekat na potvrzení. Více o Stormíkovi naleznete zde storm.websnadno.cz/

 

Dnes 11.5.2015 je to přesně 27 dní od nakrytí a my se chystáme a naše první sono. A hurááá. Ono to vyšlo. Orsinka je březí. Očekáváme početnější vrh. Tak pokud vše půjde podle plánů, v což moc doufáme, štěňátka by se měla narodit okolo 18. června.  Už začínáme odpočítávat dny do porodu. 

Orsi je moc hodná a klidná, odpočívá. Ale pokud jde o procházky, ještě neváhá si polítat po loukách a lesích, které navštěvujeme. :)